2021-09-09 07:50:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életedben

Napi horoszkóp szeptember 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanság folyton elégedetlenkedsz, pedig épp annyi okod lehetne az ujjongásra is, mint a kesergésre. Az igazat megvallva jobban is állna neked ez a szerep. Vedd elő régi, boldogabb éned, és hidd el, hogy neked nagyon is jó dolgod van!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Abból semmi jó nem származik, ha a barátnőddel beszéled meg a családi belviszályaidat. Okos tanácsot nem kapsz tőle, ellenben könnyen közszemlére kerülhet a szennyes. Egy bizalmasra persze szükséged lehet. De távolira!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Furcsán viselkedsz a mai napon, amivel, ha őszinte akarsz lenni, még saját magadat is megleped. A párod egyenesen megrettenhet különcségeidtől. Vagy azért, mert gyanúsan boldognak lát, vagy pedig azért, mert módfelett kiakadsz valamin.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha nem a munka miatt vagy kimerült, vagy újabban szokatlan tüneteket tapasztalsz magadon, és esetleg szedsz valamilyen gyógyszert, akkor tájékozódj annak mellékhatásairól! Lehetséges, hogy többet árt, mint használ neked.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Újra meg kellene tanulnod hinni és bízni a kedvesedben, ha azt akarod, hogy kapcsolatotok hosszú távú és jól működő legyen. Felejtsd el a múlt sérelmeit! Kezdd el te a megbocsátást! Valakinek el kell, hát legyél te az okosabb! Viszont valaki a tágabb környezetedben tényleg nem mond igazat. Ma ráébredhetsz, ki az!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életedben, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz nálatok. Most az egyszer ne akarj akadékoskodni, csak ragadd meg a kínálkozó lehetőséget!  A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha már régóta élsz házasságban, akkor most úgy érezheted, hogy kapcsolatotok hullámvölgybe jutott. Nem biztos azonban, hogy csakis egy új kapcsolat lehet a megoldás. A problémák gyökerét ugyanis magadban, vagy a családodban kell keresned.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindenbe beleütöd az orrod, és ezzel olyan információk birtokába jutsz, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Néhány titokra is fény derülhet. Azért ne higgy minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szép napra számíthatsz. A természet hívását érzed megint az ereidben. Az ősz különös erőkkel gazdagít. Kedved támadhat valamilyen művészi tevékenységet is folytatni: ne habozz!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy jövőbeni cél csupán, ami tartja ma benned a lelket. Ha érzed, hogy napjaid kiüresedtek, és az életed értelmetlenné vált, akkor ne várj a holnapra. Már ma tegyél lépéseket a céljaid megvalósítására! Ne hagyd, hogy elmúljon a jövő!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma találkozhatsz valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett neked. Biztos, hogy még mindig ugyanazt jelenti? Lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb illúzióval látod ma az illetőt. A jelenlegi helyzetedről azonban ne feledkezz el!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Mostanában sokat gondolsz a szerelemre, vagy  régmúlt időkre. Úgy érezheted, a régi idők emléke fogva tart, és talán egy kihagyott lehetőség is jobban kezd fájni. A szép emlék, azonban talán éppen azért olyan szép, mert sohasem teljesült be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: